Jahoďák - víno z čerstvých jahod 0,75 l
Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku.
předáme dopravci ještě DNES.
(Platí pro všední dny.)
Detailní popis
Překvapte přátele netradičním ovocným vínem. Vyrobeno je z kvalitních jahod, obsahuje 11,5 % alkoholu a dostanete jej v lahvi objemu 0,75 litru. Určeno pro starší 18 let.
Hned po odhození korku se na Vás doslova vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč. Jahodové víno se vyrábí ze slovenských jahod, které jsou pečlivě vybírány.
Jak pít jahodové víno? Jahoďák si nejvíc vychutnáte, když bude pečlivě vychlazený. Před konzumací mu proto dopřejte pár hodin v lednici. Jahodové víno můžete popíjet na mnoho způsobů - před jídlem jako aperitiv, k jídlu na rozvinutí chutí pokrmů i jako digestiv po vydatném jídle.
Pokud Vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku Vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády. V létě s pár kostkami ledu nebo jako vinný střik dokonale osvěží a je perfektní ingrediencí pro přípravu míchaných alkoholických koktejlů (třeba místo brusinkové šťávy nebo grenadiny).
Stejně jako Maliňák ho stačí smíchat se sodou a ledem. Není to velká věda, ale efekt je neskutečný! Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku.
S jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno bodne i ke slaným pokrmům. Chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu.
Jak skladovat jahodové víno? Jahoďák doporučujeme skladovat v chladu a temnu - přímé slunce mu nesvědčí. Otevřený vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření ho doporučujeme vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.
Názory uživatelů
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!