Radost z bezlepkové stravy
Máte celiakii (alergii na lepek) a chcete si užít jídlo i tak? Jak jíst zdravě bez lepku a bez mléka?
předáme dopravci ještě DNES.
(Platí pro všední dny.)
Detailní popis
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).
Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy.
K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici.
V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.
Autoři: Vladimíra Strnadelová a Jan Zerzán
Doporučená cena 399 Kč, nová, 336 stran, 2021
Názory uživatelů
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!