Úvod Ochrana osobních údajů (GDPR)

Ochrana osobních údajů (GDPR)

Tento dokument popisuje, jakým způsobem používáme a zpracováváme osobní údaje, které jste nám poskytl/a. Najdete zde také informace o tom, jak nás kontaktovat, pokud máte dotazy ohledně osobních údajů. Na jakékoliv otázky vám rádi odpovíme.

Totožnost a kontaktní údaje správce:

jméno: Jan Kuthan
adresa: 
Rovina 56, 264 01, Sedlčany, IČ 655 97 621, DIČ CZ7810121121 
email: obchod@hubatacernoska.cz
telefon: 
+ 420 602 683 974

Jaký typ osobních údajů shromažďujeme?

Shromažďujeme pouze osobní údaje za účelem doručení objednané zásilky nebo realizaci nabízené služby na základě plnění uzavřené smlouvy. K doručení zásilky potřebujeme Jméno, Příjmení, Dodací adresu, Fakturační adresu, E-mail a platební údaje dle typu platby.

Za jakým účelem zpracováváme osobní data?

Zpracování osobních údajů je nezbytné pro splnění smlouvy vzniklé při odeslání objednávky, a to k těmto účelům:

  • Informování o stavu objednávky.
  • Doručení objednaného zboží.
  • Založení osobního účtu s možností nastavení vašeho soukromí.
  • Vyřízení případné reklamace.
  • Informace o produktových novinkách.

E-mailovou adresu potřebujeme také k tomu, abychom vás mohli informovat o slevách a speciálních akcích, soutěžích a dalších zajímavých novinkách. K této rozšířené marketingové komunikaci musíte dát vědomý souhlas. Souhlas probíhá potvrzením e-mailu, který vám byl zaslán na základě odeslání objednávky nebo vyplněním formuláře pro registraci k těmto e-mailům.

Pokud tyto informace nebudete chtít dostávat, máte možnost kdykoliv souhlas odstranit. Tuto možnost naleznete v patičce každého e-mailu nebo v sekci soukromí ve svém účtu. Obrátit se můžete i na výše uvedený e-mail na pověřenou osobu.

Jaké osobní údaje sdílíme s třetími stranami?

E-shop je napojen na několik aplikací třetích stran, které dále zpracovávají data ke svému účelu. Kompletní přehled aplikací třetích stran, které náš e-shop používá, naleznete ve svém účtu v sekci Soukromí.

Pokud jste neodeslal objednávku a nemáte vytvořený osobní účet, tak e-shop nepředal žádná osobní data třetí aplikací třetí strany.

Webové stránky jsou napojeny na několik aplikací třetích stran, které dále zpracovávají data ke svému účelu. Kompletní přehled aplikací třetích stran, které naše webové stránky používají, naleznete v následující tabulce:

Název služby

Data Účel Typ souhlasu
Facebook Cookies, anonymní data o chování a zájmech skupiny. Oprávněné zájmy správce. Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
Instagram Cookies, anonymní data o chování a zájmech skupiny. Oprávněné zájmy správce. Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
Google Analytics Cookies, Anonymní údaje o používání webu. Analýza anonymních dat. Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
Google Ads Cookies, Anonymní údaje o používání webu. Optimalizace kampaní na základě anonymních dat. Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
Sklik.cz Cookies, Anonymní údaje o používání webu. Optimalizace kampaní na základě anonymních dat. Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
Amazon SES E-mail Správa a odeslání e-mailové komunikace. Oprávněné zájmy správce, souhlas zákazníka.
Heureka.cz Anonymní data o objednávce. Analýza anonymních dat. Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
Heuréka - Ověřeno zákazníky E-mail, Jméno a příjmení. Hodnocení spokojenosti s e-shopem a produktem. Oprávněné zájmy správce.
Zbozi.cz Anonymní data o objednávce. Analýza anonymních dat. Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
Hotjar Cookies, anonymní informace o chování na stránce. Funkce aplikace a analýza dat o chování zákazníka na stránce. Opt-in informování o použití cookies.
Smartsupp Cookies, Anonymní informace o chování na stránce. Analýza dat o chování zákazníka na stránce. Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
Zásilkovna Jméno, Příjmení, Dodací adresa, Fakturační adresa, E-mail, Telefon. Doručení objednávky vybraným dodavatelem. Plnění či uzavření smlouvy.
GoPay Hodnota transakce. Provedení platby za objednávku. Platební brána vyžaduje další osobní údaje o platební kartě, Jméno, příjmení, email. Není nutný souhlas.
Balíkobot Jméno, Příjmení, Dodací adresa, Fakturační adresa, E-mail, Telefon. Zpracování expedice objednávky,
Doručení objednávky vybraným dopravcem.
Není nutný souhlas.
Česká pošta Jméno, Příjmení, Dodací adresa, Fakturační adresa, E-mail, Telefon. Doručení objednávky vybraným dopravcem. Plnění či uzavření smlouvy.
PPL Jméno, Příjmení, Dodací adresa, Fakturační adresa, E-mail, Telefon. Doručení objednávky vybraným dopravcem. Plnění či uzavření smlouvy.
Ipodnik Jméno, Příjmení, Dodací adresa, Fakturační adresa, E-mail, Telefon. Účetní zpracování dat v systému Pohoda, e-mailová
komunikace. 
Plnění či uzavření smlouvy.
Affilbox Jméno, Příjmení, Dodací adresa, Fakturační adresa, E-mail, Telefon, měření konverzí, sledování prokliků Analýza dat, chování uživatele na stránce.  Opt-in, vyjádření nesouhlasu.
VIVnetworks.com Jméno, Příjmení, Dodací adresa, Fakturační adresa, E-mail, Telefon, měření konverzí, sledování prokliků Analýza dat, chování uživatele na stránce.  Opt-in, vyjádření nesouhlasu.

Přes aplikace třetích stran shromažďujeme informace o vašem počítači. Tyto údaje jsou anonymní. Nemohou vás identifikovat jako osobu a jsou využívána pouze k tvorbě statistik a jejich následné analýze.

Doba zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů bude z naší strany probíhat po dobu účinnosti smlouvy. Řídíme se vznikem kupní smlouvy, který začíná doručením objednávky nebo odesláním souhlasu pro marketingovou komunikaci. Tato doba je 2 roky. Po této době archivujeme pouze zákonem dané dokumenty.

Jak využíváme Cookies

Soubory cookies používáme k zajištění základních funkcí webu. Pomocí nich ukládáme produkty přidané do košíku, oblíbené produkty, produkty vybrané k porovnání a s Vaším souhlasem je využíváme i k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním všech cookies včetně cookies třetích stran, sloužících k zaznamenání údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy a k analytickým účelům.

Na našem webu používáme tyto cookies:

  1. Technické cookies jsou nezbytně nutné pro základní fungování webu a jeho funkcí. Bez nich by náš web nefungoval, např. by nebylo možné přidat zboží do košíku, dokončit objednávku nebo se přihlásit k uživatelskému účtu.
  2. Funkční cookies nám umožňují zapamatovat si Vaše základní volby, které na webu provedete a vylepšují celkový uživatelský komfort používání webu.
  3. Cookies sociálních sítí nám umožňují Vás komfortně propojit s Vaším profilem na sociálních sítích a například Vám umožnit sdílet produkty a služby s přáteli a rodinou.
  4. Personalizace obsahu nám umožní zobrazit obsah a reklamy dle údajů, které jsou o Vás dostupné tak, abychom se co nejlépe strefili přesně do Vašich potřeb.
  5. Nepersonalizovaná reklama nám umožňuje zobrazit Vám obecnou reklamu na naše produkty a služby.
  6. Personalizovaná reklama nám umožňuje nabídnout relevantní produkty a služby na míru, a to na základě Vašich nákupů, Vašeho chování a Vašich preferencí.
  7. Měření publika nám umožňuje optimalizovat naše stránky pro Vaše komfortní používání, a to na základě toho, jak web používáte. Cílem je zapamatovat si či předpokládat Vaše volby. Odhalit slabá a silná místa webu, která jsou následně dle dat vylepšována.
  8. Cookies třetích stran např. partnerských webů, aplikací, rozšiřujících nástrojů, analytických služeb apod.

Udělením souhlasu se zpracováním cookies budou na Váš přístroj, který k prohlížení webu používáte, nainstalovány funkční a analytické cookies (kliknutím na tlačítko "Rozumím" . Technické cookies instalujeme na Vaše zařízení vždy, tedy i bez Vašeho souhlasu, protože bez nich by náš web nefungoval.

Jaké bezpečnostní postupy týkající se uchovávání osobních dat používáme?


Poskytovatel přijal a udržuje taková technická a organizační opatření, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, k jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, k jejich jinému neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití osobních údajů.

  1. Anonymizace osobních údajů.
  2. Schopnost obnovit dostupnost osobních údajů a přístup k nim včas a v případě fyzických či technických incidentů.
  3. Proces pravidelného testování, posuzování a hodnocení účinnosti zavedených technických a organizačních opatření pro zajištění bezpečnosti zpracování.
  4. Víceúrovňový firewall.
  5. Antivirovou ochranu a kontrolu neoprávněných přístupů.
  6. Šifrovaný přenos dat prostřednictvím IT technologií.
  7. Přístup k osobním údajům pouze pro pověřené osoby Poskytovatele.
  8. Servery s osobními údaji uzamčené v serverovně.

Jak můžete kontrolovat osobní údaje, které jste poskytl/a?

Pokud jste naším zákazníkem (odeslal jste alespoň jednu objednávku), je vám zpřístupněn osobní účet. Zde v záložce soukromí naleznete přehled osobních dat, které o vás ukládáme a za jakým účelem je zpracováváme.

Naleznete zde i přehled třetích stran, které zasahují do našeho e-shopu a kterým předáváme vaše osobní údaje.

Zde máte možnost řídit souhlasy s používáním vašich osobních dat a je zde možnost, také odvolat souhlasy nebo celý váš účet a vaše osobní údaje smazat.

Obecná ustanovení

  1. Zákazník poskytuje své osobní údaje prodávajícímu za účelem uzavření kupní smlouvy s prodávajícím a řádného trvání právního vztahu mezi zákazníkem a prodávajícím založeného uzavřenou kupní smlouvou. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.
  2. Zákazník dobrovolně poskytuje své osobní údaje a souhlasí s jejich poskytnutím třetím osobám za níže uvedených podmínek.
  3. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  4. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
  5. Požádat prodávajícího nebo zpracovatele na jeho elektronickou adresu nebo písemně o vysvětlení,
  6. Požadovat na prodejci nebo zpracovateli, a to žádostí na jeho elektronickou adresu, nebo písemně, aby odstranil takto vzniklý stav
  7. Požádá-li kupující o informacích ohledně zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci na jeho elektronickou adresu nebo písemně poštou předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informací, a to v případě opakované žádosti.
  8. Prodávající je řádně registrovaným správcem osobních údajů. Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečeny proti zneužití. Nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí příslušnými ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném a účinném znění.
  9. Veškeré pochybení, dotazy, únik nebo zneužití osobních údajů můžete hlásit na příslušný Úřad na ochranu osobních údajů. (ÚOOÚ)

VŠE SKLADEM!


Objednávky učiněné
do 10 hod. předáme
dopravci ještě DNES.

(Platí pro všední dny.)


Dárky, které baví

Vybírejte dárek podle druhu (hrnek, polštář, víno...), podle povolání oslavence či jeho zájmů (hudba, filmy a seriály, sport...), podle kulatých narozenin (30, 40, 50, 60) či příležitosti (odchod do důchodu, svatba, Vánoce, svátek...). Nabídku jsme rozdělili také na dárky pro muže (tátu, dědu...), pro ženy (mámu, babičku...) či dárky a hračky pro děti.

Kontaktujte nás

Zákaznická linka:
+420 602 683 974 (7-15 hod.)
obchod@hubatacernoska.cz

Hubatá černoška na Firmy.cz









© 2022, HUBATÁ ČERNOŠKA – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Zobrazit mobilní verzi

Přeskočit na začátek stránky