Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Hubatacernoska.cz veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Hubatacernoska.cz s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Kdy odesíláme?


Objednávky učiněné
do 11 hod. předáme
dopravci ještě DNES.
(Platí pro všední dny.)

Využíváme Zásilkovnu,
PPL a Českou poštu. 

Pakliže objednáte více kusů,
než máme skladem,
do 3 dnů je zajistíme
a poté odešleme k Vám.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Co nabízíme?

Dárkové zboží

Vybírat můžete podle typu zboží (trička, hrnky, polštáře, žertíky...), podle profese či zájmu (rybář, myslivec, hasič, motorkář...), případně zda je to maminka, babička, děda atd. Dále podle narozenin (30, 40, 50, 60...) anebo typu události (odchod do důchodu, svatba, svátek...).

Karnevalové zboží

Vybírat můžete podle typu zboží (paruka, kostým, vousy, make-up, maska...) nebo podle tématické párty (čerti, halloween, piráti, hippies, indiáni...).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kontaktujte nás

Zákaznická linka:
+420 602 683 974
obchod@hubatacernoska.cz



© 2019, HUBATÁ ČERNOŠKA – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Zobrazit mobilní verzi

Přeskočit na začátek stránky