Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Hubatacernoska.cz veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Hubatacernoska.cz s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Co nabízíme?

Dárkové zboží

Vybírat můžete podle typu zboží (trička, hrnky, polštáře, žertíky...), podle profese či zájmu (rybář, myslivec, hasič, motorkář...), případně zda je to maminka, babička, děda atd. Dále podle narozenin (18, 30, 40, 50...) anebo typu události (odchod do důchodu, Vánoce, svatba, svátek...).

Karnevalové zboží

Vybírat můžete podle typu zboží (paruka, kostým, vousy, make-up, maska...) nebo podle tématické párty (čerti, halloween, piráti, hippies, indiáni...).

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kontaktujte nás

Zákaznická linka:
+420 602 683 974
obchod@hubatacernoska.cz

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Důležité info

  • Vaši objednávku zpracujeme IHNED
  • Při nákupu nad 1999 Kč doprava zdarma
  • se Zásilkovnou 
    expedujeme denně v 9.30 hod. (na výdejnu zboží putuje 1-2 dny),
  • PPL odchází ve 13 hod. (dodání druhý den)
  • Českou poštou
    posíláme v 15 hod. (dodání za 1-2 dny)


    Shoproku 2016 - Dejte nám hlas





























VisaMaster card

© 2017, HUBATÁ ČERNOŠKA – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Zobrazit mobilní verzi

Přeskočit na začátek stránky