Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Dárkový degustační měšec - Čokogurmán 0,5 kg

Výprodej
Kód produktu: 400010437 Výrobce: Michael Cluizel
899,00 Kč
Ks

Půlkilový balíček radosti - v sametovém měšci čeká překvapení v podobě 2 tabulek čokolád, bezpočtu pralinek, miničokolád, minikávolád a lanýžů (truffles). 

Zobraz detailní popis
Objednávky učiněné do 10 hod.

předáme dopravci ještě DNES.
(Platí pro všední dny.)

Detailní popis

Vaše láska k čokoládě už zažila spoustu zkoušek. Někdy hedvábně jemné, jindy pekelně hořké. Vy ale víte, že když je to opravdové, nikdy se to neomrzí. Tak běžte na jistotu a potěšte gurmánským dárkem i někoho dalšího. Přejeme krásné zážitky s tímto půlkilovým balíčkem radosti.

Balíček je vhodný jako dárek i pro degustaci a chvilky mlsání ve dvou.

Obsahuje:
- 100g mléčná čokoláda s kousky slaného karamelu Michel Cluizel
- 70g plantážní mléčná čokoláda La Laguna Michel Cluizel
- 30 g pralinková tyčinka Troufalá pauza Michel Cluizel z tmavé čokolády, lískooříškového krému, sypaná kousky lískových oříšků a kandovaného pomeranče
- 30g pralinková tyčinka Něžná chvilka Michel Cluizel z mléčné čokolády, náplní praliné a sypanou kousky lískových oříšků
- 2 pralinková srdíčka Michel Cluizel
- 7 plantážních tmavých miničokoládek Michel Cluizel - výběr 5 druhů
- 2 miničokoládky Le 100 % Criollo Francois Pralus
- 2 mléčné miničokoládky Mélissa Criollo Francois Pralus
- Tmavá a mléčná minikávoládka Francois Pralus
- 2 pralinkové špunty
- 2 zlaté pralinkové maxiperly
- 20 kakaových lanýžů – Truffles ve vybraných 6 chuťových variacích
- To vše v elegantním sametovém červeném měšci.

Co zažijete?
Dobře víme, že Vaše čokozkušenosti nejsou žádná tabula rasa! Máme pro Vás hned 2 lahodné tabulky mléčné čokolády Michel Cluizel. Hedvábně jemnou symfonii z guatemalské plantáže La Laguna s odstíny cappuccina, oříšků a máslovo-kakaovou dochutí a čokoládu s kousky slaného karamelu připraveného, jak jinak než poctivě na másle.

Tyčinky Rychlá vzpruha i Něžná chvilka osvěží kombinací sušeného ovoce, mandlí, lískových oříšků a vysokoprocentní mléčné nebo bílé čokolády.

Poznáte tajemství skutečných francouzských pralinek: Pralinková srdce vás vezmou na opojnou cestu po zemi čokolásce zaslíbené. Pralinkové špunty ochucené Calvadosem vás pořádně rozparádí. Zlaté perly rozzáří chutě každého objevitele. Prolomte křupavou skořápku a nechte se unést pralinkovým potěšením.

Rozjedete se na cestu kolem světa s plantážními miničokoládami Michel Cluizel, které vás vezmou na vybraných nejslavnější plantáž nejrůznějších kontinentů.

S mléčnou miničokoládkou Pralus Mélissa máte zažehnané všechny těžké chvíle. Ale pozor, její chuť je prudce návyková.

Ochutnat miničokoládky Le 100 % Pralus ze vzácné odrůdy kakaových bobů Criollo je pro čokonauty stejná povinnost, jako pro turisty fotka u Eiffelovy věže.

Už jste slyšeli o kávě do kapsy? Minikávoládky od Francois Praluse vás přesvědčí, že hrníček netřeba, stačí si kousnout.

Mlsná Francie na závěr! Kkakaové lanýže – Truffles ve vybraných chuťových variacích vás doprovodí do nekončící čokoládové extáze.

To vše vybráno a zabaleno do elegantního sametového měšce s láskou a pevnou vůlí Vám nic neujíst. Skvělý dárek pro všechny, kteří si chtějí gurmánské zážitky užít i rozdávat.

Získané ocenění z mezinárodních soutěží: Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale: zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“ + bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014 Michel Cluizel La Laguna: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2019 European Final, kategorie „Plain/Origin milk chocolate bars“ Michel Cluizel Opojná rozkoš: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2020 European, Middle East and African Bean-to-bar Competition, kategorie „Milk chocolate bars with inclusions or pieces“ Michel Cluizel Mokaya: stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2019, kategorie „Bean to Bar Seasoned“ + stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2018, kategorie „Dark plain origin bars“ + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Dark Chocolate Bean-To-Bar“ Michel Cluizel El Jardin: 1 hvězda, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2018 Michel Cluizel Vila Gracinda: zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2016, kategorie „Best Dark Bean to Bar Under 80%“ Michel Cluizel Los Ancones: stříbrná medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Dark plain origin bars“ + zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Bean to Bar – Best Dark Bar“ + Organic Food Awards, Londýn, 2010 Michel Cluizel Mangaro Noir: 1 hvězda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008 + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2006, kategorie „Best bean to bar“ + první místo, Salon du Chocolat, Paříž, 2003 Francois Pralus Madagaskar 100%: bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2016 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“ + bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“ + stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Dark Organic Chocolate Bar“ Francois Pralus Mélissa: zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars – organic“ + bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Milk Chocolate Bean-To-Bar“ + 3 hvězdy, World Chocolate Awards 2014, kategorie „Milk Chocolate or Milk Chocolate with Vanilla“ + zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“

Balení, hmotnost a rozměry: 539 g (bez hmotnosti sáčku), Dárkový sáček 22 × 30 cm naplněný dobrotami. (Dodáváme zabalený v bublinkové folii.)

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii. Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie. Rodinná čokoládovna Mathez vyrábí delikátní francouzské lanýže už od roku 1934. Lanýže připravuje z prvotřídního kakaa a kvalitního neztuženého rostlinného tuku. Nachází se západě Francie.

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
World Chocolate Awards je mezinárodní soutěž, která hodnotí výhradně mléčné a bílé čokolády. Koná se každé 4 roky a vydává luxusního tištěného průvodce, v němž zveřejňuje výsledky klání.

Názory uživatelů

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!